• aylık 10 dolara web tarayıcısıyla veya ios ve android telefon ve tabletlerden marvel'in çıkardığı 15 000 kadar çizgi romana erişim sağlıyan abonelik programı.
    smart panel diye bir olayı var, 5 inçlik telefonda bile rahat rahat kare kare çizgi roman okunuyor. 12 sayıya kadar offline okuma desteği de var. benim çizgi roman sevgimi depreştirdi yeniden valla, torrentle indirilen çizgi romanlar hem vicdani olarak sorunluydu, hem de 10 inç altı cihazlarda okunmuyordu, hem de hayvan gibi yer kaplıyordu.
    özellikle ingilizce öğrenmeye yeni başlayan bebeler için ideal, ben ingilizceyi jane eyre okuyarak değil asteriks, tenten, örümcek adam falan okuyarak öğrenmiştim. bugün az çok ahlaklı ve empati kurabilen biriysem bunu ortaokuldaki badem bıyıklı boru pantalonlu anti-semitist din hocasına değil uncle ben'e borçluyum: büyük güç büyük sorumluluk getirir çünkü.
    neyse işte, eksik seriler mevcut tabii, özellikle max serisinden çok az çizgi roman var, ama eklenir onlar da zamanla. güzel yani, reklam yapar gibi oldu ama olsun.
13 entry daha
hesabın var mı? giriş yap