67 entry daha
  • sinan denen arkadas kendisi her turlu takilmayi , hakaret vari konusmayi karsidakini kucuk dusurmeyi yapan sahsiyet gorduk ki kendisi ayni seyi daha azini bile kaldiramayacak bir karakter.

    peki su guzelim programda ne isi var , kizlari etkilemek icin en yakin arkadasini pic eden ergen gibi karsisindakileri dusunmeyen.bir adam.

    en sinir oldugum seylerin bir araya geldigi. nese devam edip sinirlerimi bozmayayim.

    danilo benim favorim bu adam benim gozumde kemal sunalin saban karakteri gibi film gibi bir adam.beni gulmekten oldurdu.

    ıspanyolda cok dehset ama adamin sozunu kesip duruyorlar.

    tanim: sinani ya susturun yada o solistle yer degistirsinler en azindan kemane der geceriz.

    burayi sinana yaziyorum eger okursan belki biseyler ogrenirsin.

    1-karsindaki adamlar yarim akilli veya cocuk degil, yaslari senden buyuk olan bile var sadece dilimize hakim degiller.japon arkadas bir sey anlatmaya calisiyor sen adamin gozune baka baka ellerini kolllarini taklit edip kahkaha patlatiyorsun.ayni seyi bana yapsan seni istemsiz istegin disinda formata sokarim.adam sagir degil bagirarak anlatma olayini bilirsin belki.

    2-sanki galler prensi gibi coluk cocuk kres bakar gibi millete bakip " dur anlatsin" , " suna bak bu boyle der geri vites yapar" , " bizde boyle benim sevgilim benim karim siz gavatlarda var bu dunyada" gibi hosgoruden uzak tamamen halka oynayan tavrini duzelt veya duzeltmis rolu yap.

    3-karsindakiler cocuk degil.sagar degil aptal degil.senin ulkeni bilipde buraya geliyorlar onlara kendini anlatma.

    omur dengeyi iyi kuruyor, onyargimi kirdi empati kurabiliyor.iletisim guzel.

    atv heralde ucuza kacmak icin sinani almislar.nese bakalim. digerleri hatrina tahammul edecemde ben utaniyorum a.q.

    nasil baris gelinine bu ulkede tecavuz ediliyorsa ve ben.ulkem adina utaniyorsam bu sinan yuzunden ordaki adamlardan utaniyorum.bizi yanlis.taniyorlar.ben o sunucu adina sizden.ozur diliyorum. bir bitmedi bunlar zaten.
275 entry daha
hesabın var mı? giriş yap