4 entry daha
  • yayınlanan teaserının içinde, dikkatlice konulmuş 3 tane koordinat keşfettim. 1 2 3 boş işler müdürü olduğumdan, bu koordinatları araştırdım ve karşıma ilginç sonuçlar çıktı.

    1. koordinat, kahire'de bulunan 6 ekim köprüsü'ne ait. ismini 6 ekim 1973'te başlayan arap israil savaşından alan bu köprü, senaryoda önemli bir yere sahip olabilir. belki de, bir arap veya israilli olarak 1973 savaşının içinde yer alacağız. zaten teaserın sonunda konuşan kişinin de dr.salim isminde yeni bir karakter olduğundan bahsediliyor. arapların ağırlıkta olduğu bir campaign bizi bekliyor olabilir.

    2. koordinat, zürih'te bulunan gefängnis zürich adında küçük bir hapishaneye ait. almancam olmadığı için, bu 170 kişilik küçük hapishane hakkında pek fazla bilgiye ulaşamadım. zaten hapishanenin de pek bir numarası yok gibiydi.

    son koordinat ise, singapur'da sıradan bir sokağa ait.

    bo1'deki; castro'lu, jfk'li, mcnamara'lı, sovyetli hikaye çok hoşuma gitmişti. en az mw2'deki senaryo kadar güzeldi. umarım bu oyunda da, gelecek temasının ağırlıkta olmadığı, gerçekle bağlantılı olaylar olur. öyle olunca, oynaması çok daha keyifli oluyor.
102 entry daha
hesabın var mı? giriş yap