104 entry daha
  • (bkz: 20 nisan 2015 la clippers san antonio spurs maçı) sonrası basın konferansında uzun sorulara verdiği kısa cevaplarla yine döktürmüştür. (bulabildiğim şu linkte kısa kısa kesitler var, ben ayrıca aklımda kalanları da ekliyorum)

    soru - pop, deandre jordan (savunması anlamında) sizin bugün hücumda yapmak istediklerinizi ne kadar etkiledi?
    el cevap - a lot

    soru - (muhabirin biri bir paragraf boyunca doc rivers'ın hack-a-jordan taktiğinin clippers savunmasına aslında yaradığına dair (takımın yerleşmesi anlamında) bir demecini anlatıyor. sonra da - do you ile başlayan soru cümlesinde siz böyle bir taktik uygularken bunu göz önünde bulunduruyor musunuz diye soruyor)
    el cevap - i do

    soru - (bir başka muhabir, takımın top dolaşımı ile ilgili bir gözlemini aktarıyor ve pop'a bunun hakkında yorum yapar mısınız (talk about) diye soruyor)
    el cevap - what you said is correct..

    (pop bu noktada soruları beğenmeyince "en iyisi sizin için toparlayayım diyor ve beş-altı cümlede maçı neden kaybettiklerini özetliyor * * ")

    soru - (bir başka muhabir ikinci maçta neyi daha iyi yapmalısınız diye soruyor)
    el cevap - you serious?
    (kısa bir sessizlikten sonra daha iyi şut atmalıyız, daha iyi serbest atış atmalıyız, daha iyi savunma yapmalıyız, daha iyi vs. vs. vs. yapmalıyız şeklinde aklına ne geldiyse sıralıyor..)

    en sonunda başka soru gelmeyince popovich bitti mi diye soruyor ve..
    - that's all? i am a free man!!!
299 entry daha
hesabın var mı? giriş yap