1 entry daha
  • ulkesini cok seven gezicilerden birinin lafi,

    (bkz: gonca vuslateri'nin gezi parkı'ndan sonra açılması)

    ek:
    ulkeyi degistirmek sokak eylemi ile olmaz. (ukrayna'yi gozunuzun onune getirin, bati gazi ile sokaga cikanlar kirim'i kaybettiler, milyarlarca dolar zarar ve kaostalar halen.)

    ulkeyi degistirmek icin recete sudur: calisacaksin. yaptigin isi iyi yapacaksin. insanlar seni ornek alacak. caliskan ve basarili diyecekler. (temizlikci isen mesela, internetin var, temizlikte daha verimli nasil yontemler var, okursun, kimyasallari okursun. bunlari uygular iyi calisirsan millet bu kafali adam der. ornek alirlar seni. isinde de yukselirsin. her meslege uygulayabilirsin)
    sonra seni ornek alacaklar, onlara iyi bir yonetim nasil olur, iyi bir insan nasil olunur onu anlatacaksin. herkes bu sekilde olursa, pozitif bir degisim yasanir.

    bu teyzemiz ise, populerlik icin geziciyim diyenlerden bence. bugun buradadir bunlar yarin baska yerde. ulkesinden ve toplumundan utanan ezik tiplerdir. bunlara ingiliz aksani ile turkler nasil de, ya bizim toplum cok kotu yea cekerler size. gordum bunlardan cok. kendini boylece daha iyi bir konuma koyar. ben iyiyim ama toplum kotu gibi.

    misir'li arap laikleri vardir, ayni bizim laikci teyzelerden, ayni mantiktir. ayni tavirlar, ayni konusmalar.
269 entry daha
hesabın var mı? giriş yap