368 entry daha
  • +özkan karakterinin soldan soldan yardıra yardıra geldiği dizi olmuştur. adam başlarda hiç yoktu, diziyi ele geçirdi resmen. keriman'la birlikte spinoff dizisi yapsalar bu sene patlayan kardeş payı'ndan çok bizi güldürür, o derece.

    +dede karakteri ise -dikkat edin rahmi demiyorum- özkan'dan sonraki en bomba karakter bence. rahmi tipi klasik kötü karakter ama dede olarak yardırıyor. sarışın toy çoçuk ozan'la iki bölümdür muhabbetleri de keyif vermeye başladı. hazal'la diyaloglarına girmiyorum bile. dilara'nın uyandırması sonrası hazal'ın odasına giderken yine bomba bir sahne bizi bekliyor dedim. hakikaten geçen haftaki kadar olmasa da güzel bir sahne oldu. haftaya kendisinden hazal için samara benzetmesini bekliyorum :)

    +gülseren, cihan, cansu melek gibi. klasik total için yazıldıkları belli. üstteki karakterler daha derinlikli daha gerçekçi olduğu için ab'ye göz kırpıyor. türkiye'de hem totali çekecek hem de ab'yi baymayacak noktayı iyi bulmuşlar, kaç haftadır sömürüyorlar da sömürüyorlar :)

    -dilara yok boşanmaydı, yok mirastı üst üste gelen darbelerden sonra -candan'ın özkan'la ilişkisisi son darbeydi- abondone pozisyonunda ruh gibi ortalıklarda gezer oldu. en kısa zamanda toplayıp ipleri eline alması lazım.

    -alper ve solmaz karakterleri çok arkaplana düştü. herhalde başka projeler nedeniyle bu durumdalar.

    -kaza ve hastane sahneleri türk dizilerinin geninde var artık onlarla yaşamayı öğrenmeliyiz.
510 entry daha
hesabın var mı? giriş yap