167 entry daha
  • hayal etmek hersey demektir nickli, kendi deyimiyle kezban arkadaşımızdan cımbızladığım aşağıdaki paragrafa sahip başlık.

    "sizin o yere göğe sığdıramadığınız "avrupai" kızlar gibi evleneceğimiz adamla bir süredir aynı evde yatıp kalkmıyoruz. ilk defa ailemizden ayrılıp bir yuva kuracağız. o zaman kusura bakmayın da sizin bekarlık perdelerinizi koltuklarınızı kullanmayalım...??"

    kezban kardeş, benim kız arkadaşım rus. değil kendisiyle aynı evde yaşamak, aynı hotel odasında bir gece bile geçirmedim. tanımadığınız insanların namuslarıyla ilgili bol soru işaretli cümleler kurmadan önce bir kez daha düşünseniz iyi olur bence.

    bazen insanlar gerçekten normal olabilir, hani cinsel organları değerli metalden olmayan normal insanlar var ya onlar gibi yani...

    bekarlık perdesinde ve koltuğunda ne çeşit bir virüs var da kullanmak istemiyorsunuz onu da anlamadım. bekar adamın evine gelen arkadaşı pes atmak için o koltuğa oturur. evlenince aynı adam ev gezmesine gelince maç seyretmek için aynı koltuğa oturuyor. değişen nedir?

    pis dersin, temizletilir. rengini beğenmedim dersin, kılıfı değiştirilir de toptan bir eşyayı sırf medeni halim bekarken aldım diye fırlatıp atmanın bir mantığı yok. ayrıca bekar adama aidsli muamelesi yapmanız da çok çirkin.

    siz bu kafayla gittikçe daha çok bütün iyi adamların 5 yıl önceden kapılmış olması adlı başlıkları açar durursunuz. adamlar kapılmadı da sizin kaçırdığınız doğru.

    şimdi yargılanmaya hazırım.

    edit: teşbihte hata olmaz ben toplumumuzun ofansif bakış açısını anlatmak üzere bu benzetmeyi kullandım. hiv pozitif bireylere karşı yapılan tüm ayrımcılıkları kınıyorum.
614 entry daha
hesabın var mı? giriş yap