18 entry daha
  • fakat ne zamandır bu kadar mantık yoksunu bir film izlememiştim!!
    ben ettim siz etmeyin; shift-delete!!

    yav arkadaş biri bana anlatsın n'oolur; bu kadar saçmalığın içinde mantığını anlamadığım yer var mı?

    --- spoiler ---

    bir işçi, bir sivil denizaltı alabilir mi? hadi diyelim aldı; bunu uluslararası sularda yüzdürerek (görünmeden) karadeniz'de sürebilir mi? ha bir de bu denizaltı tam bir enkaz. biraz yağ akıtıyor, aküler de de az sıkıntı var.. ama o kadar! bir şekilde çalıştırırlar. her şey tıkırında çalışıyor! telsiz, göstergeler vs.
    hiç bir devletin çıkarmak için uğraşmadığı (sebebi filmde anlatılıyor, yersen... ) 150 milyon dolar (!) değerindeki 4 ton altına maceralı bir yolculuk başlar! o ne!? fraser denilen dallama önemli bir adamı pıçaklar! sebebi payına düşen altın miktarını artırmaktır! bu sırada patlama olur ve film bitmesi gerekirken devam eder! denizaltı büyük bir hızla zemine çakılır. önemli bir şey yoktur; şaft bozulmuştur sadece?! fakat o da ne? allah vardır ki düştükleri yer; aradıkları altın dolu denizaltına 100m mesafededir! 3 kişi gider o enkaza. bu denizaltı öyle bir denizaltıdır ki yaklaşık 70 yıldır içine su dahi sızdırmamıştır. rus yapımı ne de olsa! içeri girip hem dört ton altını hem de şaftı alırlar.. vayyy vay vaayy.. şaft bizimkilerin denizaltısına birebir uyar! fakat kayalıklar, uçurum ve vadiler yine engel olacaktır ekibin çabalarına..
    sonra "bu kadar olmayacak şeyi oldurduk bunu da oldururuz yeav!"diyerekten bu engebeli yerden de saatte 300km hızla giderken iğne deliğinden iplik geçirmek kadar zor yerlerden de geçerler. fakat sorun bitmez. bu sefer de kayaları sıyırırlar ve su almaya başlar denizaltı. herkes boğulur, 3 adam kalır finale... off sıkıldım..
    --- spoiler ---

    daha da çok saçmalık var fakat aklımda kalan bunlar.
24 entry daha
hesabın var mı? giriş yap