196 entry daha
  • sezon finalini tek beğenen benim herhalde.

    --- spoiler ---

    tamam kabul, henry ile jo arasındakiler hala 1.bölüm kıvamında gereksiz bir şekilde soru işaretleriyle dolu kaldı. bir ilişkiye başlayabilmeleri için uzuuuun zaman geçecekmiş gibi duruyordu. hem muhtemelen henry yine gerçeği anlatmayacak jo'ya. bu arada adam'a ne olacak onu da kestiremiyorum. ama en azından o silahın henry'yi öldürmediğini öğrendik, adam'ın o müthiş teorisi de çöktü böylece. yani klasik bir sezon finali tadındaydı, sezar'ın hakkı sezar'a şimdi (evet ben de sezar'a gönderme yapmak istedim, mutluyum).

    --- spoiler ---

    sanırım hala 2.sezon onayını alamamış ama henüz iptal de edilmemiş, garip. devam edeceğini düşünürsek, seneye bu bölümlerdeki bütün eksikliklere iyi ya da kötü cevap verecektir zaten, böyle düşününce de gayet iyi bitti işte. ama tabi iptal edilirse ben de "bokum gibi bitti bu dizi" diyeceğim o ayrı.

    öğrenince bu entrye geri dönüp yazarım. ama olur da iptal edilirse ve benden önce öğrenirseniz "ben demiştim" diyin tamam ama nolur vurmayın! ben ilk bölümünden beri seviyorum bu diziyi. arada ben de eleştirdim çemkirdim filan ama hep sevgimden işte bunlar.

    sinirli edit: tabi ki iptal edilmiş. hayır bendeki de akıl işte, ya ne olacağğdııı! ayrı bir entryde sövdüm de biraz rahatladım sanki #51296321.
145 entry daha
hesabın var mı? giriş yap