263 entry daha
  • onca gün iple çektikten sonra sonunda bu gece izlediğim eser.

    öncelikle şunu belirteyim 4. kategoriden izledim ve hiçbir sıkıntı yaşamadım.

    çok çok büyük beklentilerle gitmiş olmama rağmen en ufak bir hayal kırıklığına bile uğramadım.. dekorlar, ışıklar, sahne, orkestra ve oyuncular tamamen kusursuz. bazı sahnelerde gerçekten sınırları zorlamışlar, nasıl o kadar mükemmel olabildiğine anlam veremiyorsunuz.. dekorlar ve ışıklarla sahne derinliği öyle gerçekçi yansıtılmış ki o an büyülenmemek elde değil..

    müzikalin tümü çok güzel zaten ama ilk avize sahnesi, kayık sahnesi ve en son sahne artık sınırların zorlandığı güzellikte sahnelerdi bence.

    tek eksik yanı altyazılardı.. bazı sahnelerde anlık kaymalar oldu. ama seyir zevkini pek etkilemedi.

    zorlucenter'da olması da ulaşım yönünden büyük avantaj.. öğrencilere zorlucenter'dan alınan biletler %50 indirimli.. ama aynı fırsat biletix'te yok.. indirimden yararlanmak için biletleri bizzat zorlucenter'dan almanız gerekiyor.

    son olarak kabul etmeliyim ki bu kadar kaliteli bir yapıma şimdi tekrar gidecek olsam bir an bile düşünmeden 4. kategoriden değil, 1. kategoriden bilet alırdım.. ilk görüşte fiyatlar pahalı gibi görünse de izleyip yapımın kalitesini görünce aslında ucuz bile olduğunun farkına varılıyor.
174 entry daha
hesabın var mı? giriş yap