13856 entry daha
  • sedat'ın anlatımı ve takdimi sonrası ne yazsam eksik kalır gibi geliyor, deneyeyim.

    ekşi sözlük bildiğim, gördüğüm, tecrübe ettiğim en dinamik ortam. bu kadar dinamik bir yapının bazı açılardan durağan kalmış olması dışardan bakan biri için çok ilginç olabilir, bize içerden bakanlar olarak dahi ilginç geliyor. bir kısmı ideal çözümleri bulduğumuzdan emin olana kadar aksiyon almamak istediğimizden, bir kısmı önceliklendirmelerden oldu ama sözlük'ü bekleyen birikmiş bir çok yenilik olduğunu söyleyebilirim.

    neredeyse tüm gününü ekşi sözlük'te geçiren bir yazar olarak çaylaklar ve içerik kalitesi başta olmak üzere bir çok eleştiriye katılıyorum. katılmadığım yegane husus herhangi bir zümre/düşünce/fikir/fraksiyona ait olanların sözlük dışında itilmesi. hangi görüşten olursa olsun, kim olursa olsun, sırf fikirleri beğenilmediği için sözlük'ten dışlanmak diye bir şey hiçbir zaman olmadı, olmayacak. ancak yazarların fikirlerinden bağımsız olarak sözlük'ü nasıl kullandıkları, fikirlerini nasıl ifade ettikleri eskisinden daha önemli olacak. uzun vadede dinamizmimizi kaybetmeden içerik kalitesini arttırmak yolunda atacağımız adımlar esnasında yine bilgilendirmeler yapacağız, şimdilik bu önceliklerimiz doğrultusunda çalıştığımızı bilmenizi istedim.

    ekşi sözlük türkiye'nin gündemini olabilecek en iyi şekilde takip edebileceğiniz, en dinamik yer. kimi zaman bizzat türkiye'nin gündemini de belirlediğiniz yer. ayrıca gerçekten mükemmel bir bilgi kaynağı. ve de süper komik. bu kıymetleri korumak, hoyratça tüketilmesinin önüne geçmek, entry yığınları arasında kaybolunmadan doğru içeriğe ulaşılmasını sağlamak ama sözlük'te yazmak isteyenlerin de bir an önce yazabilmesini sağlamak temel işlerim olacak.

    yenilikler, değişiklikler olacak.
14324 entry daha
hesabın var mı? giriş yap