5 entry daha
  • henüz pek bir sey ogrenmemis olsam da, kalitesi ile bazen agzimi acik birakan güzel dil ogretme aparati. isterseniz web sitesinden ögrenebileceginiz gibi telefonunuza app'ini yükleyerek ordan da calisabilirsiniz. bu tarz programlarla pek bir deneyimim yok lakin daha önce kullandigim dualingo kiyasla (almanca), 10 kat daha iyi diyebilirim.

    artilar:

    + yavas yavas ilerlemesi, bol egzersizli
    + herseyi sesli okudugu icin kulak asinaligi saglamasi
    + mikrofonu telaffuz konusunda basarili. dualingo gibi sacma degil. anlasilabilir bir sekilde telaffüz edersiniz anliyor.
    + örneklerde sürekli bazi kurallari ünlem ile belirtip hatirlatiyor. abuk subuk istisnai gramer kurallarini bile belirtiyor.
    + diyolaglar bazen komik, cidden tasaga vurabiliyorlar. genelde ask gibi konularda hanim kizimiz kezbanlik yapiyor ama olsun.
    + cok iyi demis miydim?

    eksileri:

    - egersizi yarida birakip app'i kapatirsaniz devam edemiyorsunuz. bastan baslamaniz lazim. ama kaldiginiz yeri hatirliyorsaniz, parmaginizla kaydirarak alistirmanin gectiginiz yerlerini atlayabilirsiniz.
    - bazen mikrofonla ilgili sikinti yasiyorum. konusmaya hazirlanirken kaydetmeye basliyor, sonra benim dedigim güme gidiyor. problem nerde tam anlamis degilim yalniz bluetooth kulaklik ile mikrofon sorunu yasamiyorum

    özet: ben bu program hakkinda genel düsüncem su. adamlar cidden nasil dil ögretebiliriz diye düsünerek, emek sarfederek ortaya bir sey cikarmislar. hani lisede olur ya, basarisiz olsan da sana inanan bir ögretmenin olur, her türlü destegi verir, sana inanci vardir. babbel de ben bu sicakligi, sevgiyi sezdim desem abarti olmaz sanirim.

    not: komisyon almiyorum arkadaslar, almanca ögrenmeye calisiyorum.
32 entry daha
hesabın var mı? giriş yap