aynı isimdeki diğer başlıklar:
637 entry daha
  • bir kaç saat önce - durmayı bırak, yavaşlayana bile sağır edercesine korna çalınan - işlek bir caddenin ortasında polis aracı durmaya karar verdi. anlaşıldığı kadarıyla kaldırımda park edecek yer arıyordu.

    o sırada ardından gelen araç hiç sesini çıkarmadan yavaşladı ve durdu. bir araç daha geldi, o da durdu. ilk araç yanından geçmeye çalıştı ama beceremeyince tekrar durdu, ardından gelen de yolu tıkayan polis aracını görüyor ve bekliyordu. bir araç daha geldi, o da durdu. tam "bakalım kaç araç birikecek" diye bekler ve en öndeki aracın debelenmelerini izlerken, nihayet 4. bir araç geldi ve deli gibi korna çalmaya başladı. "kim bu baba yiğit acaba" diye dönüp baktım; siyah bir porsche'ymiş. polis aracı da tekrar hızlanıp gitti. porsche de yolu açmanın haklı gururuyla *vrom vrom* diyerek yoluna devam etti.

    birazcık, azıcık daha ilgilenseydim bu olay üzerinden polis, toplum, ülke ekonomisi ve kanun üzerine bir takım çıkarımlar yapardım ama yalnızca burnumdan fıslayarak gülmek ve siz fanilere, o çıkarımları siz yapasınız diye aktarmakla yetineceğim.
296 entry daha
hesabın var mı? giriş yap