4654 entry daha
  • evrim teorisi konusunda şimdiye kadar (bkz: evrim teorisi/@khuzdul of krsanthi) hep terbiyemi takındım. arada saldırgan konuştuğum olsa da, mümkün olduğunca efendice bir ses tonunu korumaya gayret ettim.

    ama artık yeter.

    bu laflar bu seferki goygoy muharebesini başlatan, amacı üzüm yemek değil bağcıyı dövmek olan arkadaş özelinde değildir. aynı karakter ve yaklaşıma sahip, piyasada adam kategorisinde sayılan, ama alayından bir futbol takımı kuracak beyin hücresi çıkmayacak binlerce cahil salağa ve trollük özentisine külliyen hitap etmektedir.

    ulan kifayetsiz muhteris, beklentin nedir? lan senin katmerli versiyonun abd'de göt edilip oturtuldu, burada hala aynı teraneyi okuyorsun. sorduğun sorular elli bin kere cevaplanmıştır sadece bu başlıkta, okuduğunu anlamaya yetecek zeka yok hadi onu anladık, ama aynı cümle grubunun bin kere tekrar edildiğini algılayacak kafa da yok. ulan salak, sana bilim dünyasının evrim konusunda, konseptin ortaya çıktığı 150 yıl öncesinden beri yığmış bulunduğu külliyatı döksem anlayacak mısın? ulan sahip olduğu tek sinir hücresi bir kelimede beş harften fazlası olunca anlamakta zorlanan çapsız, zaten bilim denen kurumu genel olarak anlamaktan acizsin, kendini ne zannediyorsun? (ha bu arada teoriyi savunduğunu zanneden sivriler de yok değil, yukarıda bir tanesi demiş 4.5 milyar yılı laboratuvarda test etsek kanun olurdu, olmazdı arkadaşım. kanunlar olgulardır, teoriler açıklamalardır. yerçekimi kanunu iki cisim arasındaki çekim kuvvetinin kütle ile doğru, aralarındaki uzaklığın karesi ile ters orantılı olduğunu söyler, kütleçekim teorisi de bu çekim kuvvetinin neden varolduğunu açıklamaya çalışır. zaten o ortaokul ve lise kitaplarına hipotez-teori-kanun şeklinde hiyerarşiyi ilk koyan su katılmamış orospu çocuğunu bir yakalasam, eşşek sudan gelinceye kadar dövüp, ibreti alem olsun diye taksim meydanında ayağından sallandıracağım. zaten bu ülkede kendine öğretmen diyen salak sürüsünün %90'ının budaklı meşe odunuyla günde 3 öğün dinlene dinlene dövülmesi lazım. sizin talebe diye yetiştirdikleriniz işte bu salak sürüsü.)

    velhasıl, o istediğin "kanıt" var ya, ahlaksız herif, adam olsan o "kanıta" ulaşman 15 dakikalık bir google araması alır. genetik olarak istediğin o süreçler zaten dökümante edilmiş, insan fetüsünde bile oluşma süreci adım adım takip edilebiliyor genlerde halihazırda geçmişi varolduğu için. fosil yoksa gen delilleri var.

    ama yok. doğru, senin derdin bilgi edinmek değil ki! kafaya bir fikri sabit oturtmuş, kendini albert einstein zannettiği için cahil beyinsiz, yeterli bilgi sahibi olmadığını, bildiklerinin ya da fikirlerinin yanlış olabileceğini aklına bile getirmiyor. egosuna tükürdüğüm, yardımsız nefes alması başarı olan arkadaş, gelmiş burada adam kategorisine girip iki satır yazı yazabiliyor diye ahkam kesiyor. ulan senin önüne klavye koyanın aklına tüküreyim.
3356 entry daha
hesabın var mı? giriş yap