1 entry daha
  • bütün sosyal bilimler ya da genel olarak felsefe tanımlar ve kavramlar üzerinden yapılır. bu tanım ve kavramlar, elbette, sokaktaki insanın anlamasına imkan olmayan yapıdadır. ancak bu, iletişimin temel kurallarının dışına çıkmaz. belli yapıların dışında yer alamaz. çünkü düşünce de aynı dil gibi bir yapıdır. 'afsgagsafhladhf' gibi dizilmiş bir sözcük nasıl anlamsızsa, en temel bilgileri vermek için yanlış kullanımları da içeren sözcüklerin dizilişi de aynı derecede anlamsızdır.

    söz konusu yazar, bu dizilişten yararlanarak klasik türk insanını iki açıdan etkilemektedir. ilki 'cahil sevici' topluluktur. fular esprilerinden onları çok rahat görebilirsiniz. ikincisi de 'ben bir şeyler biliyorum' topluluğudur. onlar da fikir belirtmeyip yaranmaya çalışırlar. sonuç olarak, yanlış kullanıma da sahip ve gelişigüzel birleştirilmiş sözcükler ile temel bilgiler sıralanmaktadır.

    aklıma lindy west'in internet trolleriyle mücadelesi geliyor. bu nedenle sessiz kalmaktansa, burada dursun. gören olur duyan olur.
41 entry daha
hesabın var mı? giriş yap