5 entry daha
  • siparis verdigim colombia cafesur turkiye'de satin aldigim kahveler arasinda acik ara birincilige oturdu. senelerdir her yeni kavurucu ve kahve imalatacisini denerim. piyasa'daki butik ama ise yaramayan kahvecileri bir yana birakinca, petra gercekten isi gonul vererek ve duzgun bir sekilde yapiyor diyebilirim.

    bunun disinda bunu fiyatlara yansitmalari tabi ki onlarin secimi, fakat bence diger kahve kavuruculari da goz onunde bulundursak, biraz pahaliya satiyorlar. bu yorumu yaparken ithal ettikleri yesil cekirdeklerin fiyatlarini bilmiyorum, fakat tum kahveler ayni fiyat skalasinda olduklarina gore ve her bir kahvenin ithal fiyati da farkli olsa (tahmin), fiyatlarin homojen olmadigi ortaya cikiyor. ha kahveleri ama cok guzel, o yuzden bu fiyat bu kalitenin bir yansimasi diye dusunuyorlarsa o konuda diyecek bir seyim yok :)

    kahveleri ama muazzam, sf, tokyo, vs.. gibi yerlerde envai cesit kahve mekani gitmis, cekirdek almis ve denemis biri olarak bence petra tipki sf'deki muadimleri gibi kaliteli. gidin deneyin ve kendiniz karar verin.
101 entry daha
hesabın var mı? giriş yap