13 entry daha
  • muhammed ali sokakta gezerken bir çocukla karşılaşır. çocuk şapka takmıştır ve ali neden bu sıcakta şapka taktığını sorar. çocuk kanser olduğu için, saçları olmadığı için şapka taktığını söyler. ali "ben foreman'ı sen de kanseri yeneceksin" der küçük çocuğa. iki hafta sonra çocuğun babası ali'nin menajerini arar, çocuk hastanededir. ali ve menajeri hemen çocuğun yattığı hastaneye gider. ali yine "ben foreman'ı sen de kanseri yeneceksin" der. çocuk "ben kanseri yenemeyeceğim ama tanrı'ya muhammed ali'nin arkadaşı olduğumu söyleyeceğim" der. çocuk yenememiştir kanseri, muhammed ali'nin tek avuntusu çocuğun tanrı'ya kendi adını söyleyecek olduğunu bilmesidir.

    muhammed ali maç için zaire'ye gider. havaalanına inen ali, kalabalığı görünce menajerine "zaireliler kimlerden hoşlanmaz" diye sorar. menajeri de "beyazlardan" der. ali ise "foreman'ın beyaz olduğunu söyleyemem, başka kimlerden hoşlanmazlar" diye sorar, menajeri "belçikalılardan" der. ali de havaalanında kalabalığa karşı bağırır: george foreman belçikalıdır!!!!

    ali bomaye çığlıkları havaalanını doldurur tabi. foreman ikinci darbeyi alman kurt köpeğini yanında gezdirmesiyle yer. belçikalılar zairelilere işkence yaparken yanlarında hep alman kurdu ile korkutmuşlardır.

    foreman yıllar sonra maç için "yediğim en sağlam dayaktır" der.
12 entry daha
hesabın var mı? giriş yap