6 entry daha
  • abd'de gosterime girdigi haftasonunda 53.5 milyon dolar hasilat yaparak hem yapimcisini, yonetmenini, oyuncusunu sevindirmi$, hem de serinin 3. filminin cekilebilme ihtimalini de arttirmi$tir. gozlemledigim kadariyla serinin ilk filmini daha onceden seyredenler, seyretmeyenlere gore daha fazla begeniyorlar bu ikinci filmi. bu da cok dogal, cunku ilk filmde jason bourne'u taniyor ve zekasini, cevikligini taktir ediyorsunuz ve yeni maceralarini dort gozle bekler duruma geliyorsunuz. yani daha filmi seyretmeden pozitif bir beklenti ile gidiyorsunuz sinema salonuna. ilk filmi izlemeyenler ise notr vaziyette, ne ile kar$ila$acagini pek de fazla bilmeden, arkada$larinin "cok guzel film, kesin seyret" tavsiyeleri ile gidiyor.

    bir cok ki$i filmde surekli sallanan kamera ile cekilen action sahnelerini begenmemi$ fakat bence bourne serisini farkli kilan da o sahneler zaten. gozlerinizi birazcik yoruyor ama ayni zamanda da orada neler olup bittigini kesintisiz takip edebilmek, hic bir detayi kacirmamaya cali$mak icin tum konsantrasyonunuzla filme odaklaniyorsunuz. bence iyi bir taktik.

    bu ikinci filmde, bourne yine bildigimiz hizli, zeki ve kurnaz bourne... bu sefer almanca ve ruscasini da konu$turuyor.. dort dortluk bir ajan.. belki de bu ikinci filmin tek handikabi bourne'a film boyunca bir kizin e$lik etmemesi..
73 entry daha
hesabın var mı? giriş yap