154 entry daha
  • genellikle sağlıklı olabilemeyecek ilişkidir.

    yoksa yaş farkının zerre önemi yok. ama 20'li yaşlardaki kızlar çok başka kafadadır, bu nedenle çok yürümeyecek ilişkidir. şimdi 40 yaşındaki adam 30 yaşındaki kadın ile çıksa laf söyleyen çıkar mı? belki kafasız, aklıevvel, mankafa bir kaç kişi itiraz eder ancak 40 yaşındaki adam 30 yaşındaki kadın ile çıkması nadiren sıkıntı yaratır, eğer çıkıyorsa da bu sıkıntılar çoğunlukla erkekten kaynaklanır bu durumda (bebek istememesi vb). yani bu örnekteki 10 yaş farkın zerre önemi yoktur, hava civadır.

    özetle 20 yaşındaki kız kendi yaşıtları ile çıkmalı. lamı cimi yok, o yaştaki kızın nazını anca kendi yaşıtı çekebilir, emin olun 30 yaşındaki aklı başında, olgun bir adam 20 yaşlarındaki bir kızın -her ne kadar diri, taze bir bedeni arzulasa da - nazını çekmez, çekmemeli.

    olayın istisnası ise şudur: nadiren de olsa erken olgunlaşmış, hayattan tat almayı öğrenmiş, mutlu, neşeli, erkeğe eziyet etme derdinde olmayan 20'li yaşlarda kızlar da vardır. çok nadirdir, ama vardır. böyle bir kız ile 30 yaşındaki erkek çok mutlu olur, bakmayın buradaki şom ağızlı, cahillere. örneklerini görmüş birisi olarak net olarak söylüyorum.
1904 entry daha
hesabın var mı? giriş yap