249 entry daha
  • o kadar entry taradım, bir tane "las vegas rehberi" kıvamında entry bulamadım. yazıklar olsun. bu da hayr olsun benden.

    konaklama:

    para kısıtlıysa, bally's jubilee tower'da kal. çünkü otelin odaları yenilenmiş durumda ve temiz sayılır. fiyatı da las vegas strip'in taaaa anasının nikahında kalmış otelleri ile aynı fiyata tekabül ediyor. ama şunu bil, booking.com dan rezervasyonunu yaptırdığın paraya kalamayacaksın hiçbir otelde. çünkü vergisi, cart parası, curt parası diye bir sürü şey ekleniyor otellerde.

    para kısıtlı değil ise, the cosmopolitan'da kal. yepyeni otel, lüks de. ceasar, bellagio, venetian eski, gerek yok. gezmeye ve yemek yemeye gidersin oralara.

    eğlence:

    world class driving'e para bayıl. tripadvisor'da var ve 1.sırada. ferrari, lamborghini, nissan gtr gibi araçlarla kendinden geç.

    bir sürü poligon var. git birine sık sağa sola. desert eagle'ı mutlaka dene. m4a4 gereksiz, keleş şahane. desert eagle'ı tutarken sıkı tut, makinalılardan daha çok tepiyor.

    strip club'a gitmedim. "bir arkadaşım" gitmiş. "spearmint rhino'ya gidin en iyisi o" dedi. ayrıntılar için yeşillendirirsin demişti.

    gece kulübü çok, omnia yepyeni. terasa çıkmak nasip olmadı, hava soğuktu. bir daha gitsem, wynn xs'i tercih ederim herhalde.

    gösterilerden "o" ve "ka" hemen tükeniyor. eğer gidecekseniz, gittiğiniz gibi bilet araştırın. eğer 1-2 günlüğüne vegas'a gidiyorsanız, mutlaka önceden alın. şu aralar en gözde olanı "o" ve bellagio'da gösterimde. en pahalı biletler de onda. gösteriler biraz zevklerle alakalı tabii. kimisi dans gösterisini severken, kimisi david copperfield'a gitmeyi tercih ediyor. açıkçası ben "o" ya gidecektim fakat kalan koltuklar çok iyi yerde değildi, bir sonraki ziyarete bıraktım.

    kumarhane: en çok beğendiğim bellagio'nunki oldu. belki en fazla ikramı orada aldığımız için öyle gelmiştir bilemeyeceğim. makineler içerisinde de en çok oradakileri beğenmiştik.

    beach clublardan da wynn'i tercih etmek gerekiyor zannedersem. avicii, david guetta cumartesi-pazar düzenli olarak buradalar. rezervasyon şart yine. girişler yanlış hatırlamıyorsam 30 dolardı.

    yemek:

    ne olsa yerimciler için bir sürü yer mevcut, hafif sonradan gurmelik varsa önerebileceklerim ise kısıtlı. yazacaklarım aslında las vegas'la kısıtlı olmayacak, amerika yemek rehberi gibi düşünebilirsiniz.

    cheesecake factory: cheesecakeleri aşırı tatlı ve overrated. yemekleri ise muazzam. porsiyonlar aşırı büyük. 2 kişi paylaşacak şekilde sipariş verin, doymazsanız bir daha verirsiniz. ceasars ın içerisinde.

    gordon ramsay steakhouse: steakler kesinlikle bir nusret, günaydın seviyesinde değil. lakin türkiye'de bulamayacağınız kobe beef, kaz ciğeri vb. yemişleri lüpletmek için gidilebilir. yalnız beklentiniz çok olmasın. fiyatlar da az-buz değil. paris las vegas'ın içerisinde.

    mon-ami gabi: kahvaltıları çok güzeldi. eggs florentine muhteşemdi misal. çayları "mighty leaf". benim gibi bir demlik çaykoliğini hayran bıraktı kendine. paris las vegas'ın altında, bellagio'ya bakıyor.

    in-n-out burger: ben çok beğendim. etler %100 dana diye girdik. koku yoktu. fast-food restoranı ama patatesler, etler falan donmuş değil, taze taze pişiriliyor. patatesler falan önünüzde doğranıyor. biraz beklemek gerekiyor haliyle. menünüzü "animal style" isteyin, "patatesleri de öyle ister misiniz" diyecekler. evet diyin(ağzım sulandı).

    panda express: hayvan doyuran dedik biz kısaca. tercihen noodle ve orange chicken menüsü ile doymamak imkansız gibi bir şey. içecekler de refill zaten. yanlış hatırlamıyorsam, planet hollywood'un içerisindeydi.

    starbucks: can simidi, kısıtlı zamanların kurtarıcısı. artichoke-chicken(enginarlı tavuk) paninisi var. yemin ediyorum, ömrümün sonuna kadar her gün kahvaltıda yerim.

    ulaşım:

    araba kiralayın. hiç düşünmeyin. ekonomi sınıfı bir araç ile çok rahat edersiniz. hem günü-birlik yapacağınız grand canyon west turu da üzerine krema olur. arabayı nereye park edeceğim gibi bir düşünceye girmeyin, bütün otellerde self-parking mevcut ve ücretsiz. vale'ye verirsen bahşiş verirsin 5$. ama valeye gerek yok.

    para varsa, convertible'a yönlenin. bu aralar otomobil kiralama firmaları ford mustang convertible 2015 almaya başlamışlar. pişman olmazsınız.

    los angeles için los angeles/@ysn
161 entry daha
hesabın var mı? giriş yap