7 entry daha
  • ebeveynler hayat koşulları nedeniyle, biraz daha gerçekçi olmak zorundalar, onlara sadece duygusallıkla değil, biraz mantıklarına hitap ederek yaklaşmak daha doğru olabilir. örneğin şöyle bir şey var.
    http://bianet.org/…=twitter.com&utm_campaign=buffer
    bu aşağı yukarı aylardır anlatmaya çalıştığım durumun bir özeti, gerçi tek taraflı bir özeti.
    yukarıdaki illerin yanında, hdp'nin kayda değer bir artış sağlayamayacağı, ama çok düşük miktarda oylarla (binler seviyesinde) milletvekili rakamlarının muhalefet lehine değişebileceği iller de var, örneğin denizli gibi.
    buralarda işe sadece tek bir milletvekilinin değişmesi olarak bakmamakta fayda var, toplama vurduğunuzda 30-40 civarı bir rakam çıkıyor, küçümsenecek bir rakam değil ve akp'nin güçten düşmesinde önemli bir etken.
    çocuklar ve anne babalar, arkadaşlar vs. keşke aylardır birbiriyle uğraşmak yerine, partilerinin yaptıklarından da bağımsız olarak bir araya gelebilselerdi, ama henüz geç değil.
    ben de hangi partiden olurlarsa çocuklarla ebeveynlerinin sadece birbirlerine duydukları sevgi değil, akıl çerçevesinde de bir araya geldikleri ve "o adamı başkan yaptırmayacakları" bir ülke olmasını umuyorum bu pazar günü bu ülkenin.
6 entry daha
hesabın var mı? giriş yap