• battlefield vietnam'dan/vietcong'dan beri bu zaman araligina ve konsepte hasret kalmis, vietnam'a agzini yaya yaya sadece 'nam diyen bizlere -umuyorum ki- ilac gibi gelecek yeni asimetrik tripwire interactive oyunu. muhtemelen savasin -daha unlu- son kisimlarinda gececek. yayinlanan -tabii ki rock muzikli- trailer'i ve oyun ici goruntuleri pek ahim sahim gorunmese de*, takip ettigim kadariyla red orchestra/rising storm komunitesini bayagi heyecanlandirmistir. vietnam oyunu muzikleri citasi cok yuksek, o yuzden isleri zor!

    forumlarda unlu huey'lerin, napalmci piclerin nasil kontrol edilecegi tartisiliyor, ben umuyorum ki red orchestra ruhuna sadik kalinip bu araclarin kullanimi komutanlarin direkt emirleriyle sinirli kalacaktir. tabii bir diger konu da napalmin bitki ortusunu nasil ortadan kaldiracagi. eh, vietnam'daki zirhli arac kullanimi da malum, -gizlenmeli/tunelli- dehset bir taktiksel piyade savasi bekliyorum ben.

    gonul isterdi ki heroes of stalingrad/rising storm'daki silah unlock/level sistemi ve farkli oyun modlari yerine, ostfront'daki gibi bir sistem kullanilsin, fakat bunun silah cesitliliginden dolayi ve belki de "geri adim atmamak" icin konulmayacagini dusunuyorum.

    sahsen ben konik sapkam, kalasnikofum ve bisikletimle takim arkadaslarima voip'den "ocu gibi korkuyorlar, ho-chi-minh yoldasimdan" diye turku soyleyerek amerikanlara pusu kurmaya gidebilsem, mutlu olurum.

    http://www.tripwireinteractive.com/…announced!.aspx
    http://www.risingstorm2.com/
18 entry daha
hesabın var mı? giriş yap