9 entry daha
  • 2015 haziran'ında balayı için gittiğim oteldir. otel oldukça kalabalık. buna rağmen %75 gibi bir oranda turist var. yerli turist sayısı az. öyle ki animasyonlarda veya duyurularda önce almanca sonra rusça en son türkçe konuşuluyordu ben kalırken.

    animasyon gayet başarılıydı. sokaktan 3-5 genç gelip animasyon yapmıyor. oldukça profesyonel bir ekip ve animasyon için dışardan da yardım alıyorlar. yani farklı gruplar da geliyor. buna tekrara düşmemelerini sağlıyor. çocuklu aileyseniz çocuğu tüm gün emanet edebileceğiniz yerler var kafa rahatlığı ile tatil yapabilirsiniz.

    odalar genel olarak temiz, deniz manzaralı odanın görüntüsü harikulade. 35 yabancı kanal 9 türkçe kanal var tv'de. bu da biraz sıkıntı olabiliyor ama tv izleyecekseniz ne işiniz var tatilde?

    yemekler ise etobursanız sıkıntı diyebilirim. 5 gün kaldık. 1 gün tavuk ağırlıklı 1 gün balık ağırlıklı şeklinde gidiyorlar. dana eti yok denecek kadar az. bu da insanın canını sıkan bir durum. sulu yemek çeşidi oldukça fazla. kızartma türü de gayet yeterli. ayrıca yemek olayını sınırlandırmamışlar. günün her saati yemek yiyebileceğiniz yerler var.

    havuzları gayet büyük. ama animasyon havuzu denilen su topu oynanan bir havuz var. içi silme kıro dolu. bütün gün hayvan gibi bağıra bağıra oyun oynayıp turistlerin dikkatini çekmeye çalışıyorlar. %25'lik dilimdeki keko sayısı oldukça fazla. bu da otel için eksi diyebilirim. türk misafirler için bayan olmadan girememe gibi bir kural koysalar otelin ününe ün katılır.

    plajı taşlık gibi. deniz sevenler için ideal değil ama yapay bir iskele var kocaman. oradan güzellikle yüzebilirsiniz. ha bir de otelle deniz arasında karayolu var. ama otelin kendine ait asansörlü bir üst geçit var. denize ve aquapark'a oradan ulaşılıyor. girişinde ve çıkışında da güvenlik var. yani otel misafiri olmayanlar kullanamıyor.
12 entry daha
hesabın var mı? giriş yap