160 entry daha
  • tuğbek ölek,sinan akkol ve serpil uluturk dergiden ayrılana kadar türkiye'nin en iyisi olan dergi idi. bu dergiyi 2002(muhtemelen şubat sayısıydı) no one lives forever kapaklı sayısından itibaren 2010 mart ayına kadar aralıksız takip ettim. hatta her bir sayıyı biriktirdiğimden kilo kilo dergi yığınları vardı odamda. fakat derginin kan kaybettiği çok belliydi. kendilerini türkiye'nin bir numaralı dergisi zannettiklerinden olsa gerek, editörler ilgisiz ve küstahlığın zirvelerine oynamaya başlamışlardı. örnek vericek olursak:

    2009 kasım ayında yapmış olduğu anime figürü ödüllü yarışmayı kazanmıştım. adres bilgilerim ellerine ulaşmış olmasına rağmen, ödülüm 3 ay boyunca adresime gönderilmedi. defalarca kendilerine bu durumla ilgili mail yollamama rağmen, ya geçiştirdiler yada cevapsız bıraktılar. bu sebeple, anlaşmalı oldukları firmadan gidip kendim almak zorunda kaldım. bu arada izmir'de yaşıyorum, ve bunun için istanbul'a gitmem gerekti. bu durumu insanların da öğrenmesi için level forumlarında yazılar da yazdım. hatta gözlerine batsın diye de "2007'den sonra bu dergi çöküşe geçti" diyerek oyungezer dergisiyle ilgili isim vermeden sübliminali de verdim. fakat ne mi oldu? rocko lakaplı şefik akkoç gayet pişkince "level forumları’nda rakip dergilerin reklamını yapmaktaki amacınız nedir?" diye bir mail yolladı. terbiyemi bozmadan gerekli cevabı verdim ama devamında gayet saygısız bir maille karşılaştım, sanki kendileri haklıymış gibi. ne yazık ki level dergisi böyle edep bilmez editörlere kaldığını fark edince dergiyi de takip etmeyi bıraktım.

    sonuç? türkiyedeki en işini bilmez editörlerden oluşan en kalitesiz oyun dergisi olup çıktılar. içlerinde gene istisna editörler de var, haklarını yememek lazım. ama o editörler de bir an önce oyungezer'e geçiş yapsalar fena olmaz.
51 entry daha
hesabın var mı? giriş yap