8 entry daha
  • "kurumsal" sıfatını sonuna kadar hak eden, müşteri memnuniyetini ne kadar önemsediğini alışverişinizin her aşamasında hissettiren güzelim firma.
    1) mağazalarındaki satış temsilcileri güleryüzlü ve öncelikleri "zorla satış yapmak" değil. aksine, beklentilerinize/ihtiyaçlarınıza en uygun ürünü seçmenize yardımcı olmaya çalışıyorlar.
    2) ürünler, satın alırken belirttiğiniz teslim tarihinden önce hazırlanıyor. teslimatta hiçbir gecikme yok.
    3) teslimat ve montaj ekibi çok dakik ve en az satış temsilcileri kadar güler yüzlü/ kibar. işlerinde çok profesyonel ve çok seri çalışıyorlar.
    4) eve gelen tüm ürünler sorunsuz ve hiçbir defo yok. (bunu olumlu bir özellik gibi belirtmek, kulağa saçma gelse de türkiye koşullarında en önemli özellik bence bu)
    5) internet sitesi, bilgi edinme açısından yeterince kullanışlı. (ancak bazı fotoğraflarda filtre kullanıldığı için mobilyalar gerçek hallerinden daha farklı görünüyor. mağazayı gezerek karar vermekte fayda var. zira orjinalleri fotoğraflardan çok daha güzel)
    6) internet sitesinde doldurduğunuz memnuniyet anketi bile müşteri memnuniyetini önemsediklerini, eğer bir sorun varsa çözme niyetinde olduklarını gösteriyor.

    sözün özü, bütün mobilyalarını enza'dan almış biri olarak -ankara hasköy yataş bedding şubesine özel teşekkürle- kesinlikle tavsiye edeceğim firma.
69 entry daha
hesabın var mı? giriş yap