12 entry daha
  • bajaj'ın 200 cc 23 küsür hp (yersen) tek silindir çıplak sokak motosikleti.

    3000 km - 2 aydır sahip olduğum hindistan menşeli motosiklet. az yakması ( 2.8l/100km) 24 hp olması ve spor görüntüsünden dolayı oldukça memnunum.

    4 ay sonra gelen edit : 10.000 km'yi aşmak üzereyim. hala taş gibi. ancak biraz devirli kullanmamdan mütevellit 3.2lt/100km civarlarında geziniyor yakıt tüketimim.

    1 yıl 4 ay sonra gelen edit: motoru bir ara çaldırdım 3 ay kadar sonra buldum. şuan 13.000 km'de. onun haricinde hala nispeten sorunsuz devam ediyoruz. bu süre zarfında vites düşürememe problemi yaşadığım için bir kere vites milini değiştirdim,açılmışken baskı balatalar da değişti. (mil+balatalar+yağ+işçilik=200tl)

    mil değişeli 4000 km kadar oldu ancak şu sıralar yine vites düşürememeye başladım. ya takılan milin materyalinde bir problem var ya da benim vites değiştirme tarzımda. çözmeye çalışıyorum.

    tüketim karışık kullanımda şehir içi 3 lt nin altına inmiyor her zamanki gibi. ancak 3.5'u da geçmiyor. yakında el yapımı bir boyama işine gireceğim detayları paylaşırım ilerleyen zamanlarda.

    2 sene sonra gelen edit: hala kullanmakta ısrar ediyorum. 17000 km'ye geldi,fren balatası ve lastikler hala değişmedi ve tehlikeli olmaya başladılar. en büyük değişiklik titreşimin artması. bu titreme özellikle motor çalındıktan sonra bariz bir şekilde arttı. km ile artan bir sorun mu değil mi bilmiyorum. benzer km'de bir başka pulsar'ı deneyip editleyeceğim.

    edit: imla
81 entry daha
hesabın var mı? giriş yap