7 entry daha
  • rpg formatıyla seri adına bir ilke imza atan, oldukça eğlenceli ve sürükleyici tarzıyla dikkat çeken oyun. 5 adet kuşu farklı özelliklere sahip silah, kalkan ve başlıkla donatabiliyoruz. bunlar sayesinde birçok saldırı ve savunma opsiyonu ortaya çıkıyor. oyunda biraz ilerleme kaydettikten sonra bu farklılıklar belirleyici oluyor, strateji ve seçimleri doğru kurgulamadan bölümleri geçmek bazen imkansıza yakın.

    oyun harita üzerinden ilerleme ve arenada farklı rakiplere karşı dövüşmek olarak ikiye ayrılıyor. süre kısıtlaması, can dolmasını beklemek gibi insanı oyunlardan zaman zaman uzaklaştıran, soğutan durumlar yok. para harcamadan oynanabiliyor, kuşlara özel başlıklar ya da silahlar almak için altın gerekiyor, zaman alsa da altınları biriktirerek ilerlemek mümkün. gelişim süreci oldukça uzun sürüyor, bu yüzden sabır da gerektiren bir oyun. güncellemelerle haritaya eklemeler yapılıyor ve ekstra kısa macera bölümleri geliyor.

    oyun içerisinde sık sık reklam videoları çıkıyor, günlük olarak video izleyip çeşitli ödüller de kazanabiliyorsunuz. bunlardan dolayı interneti de sömüren bir oyun. mobil internet kotanız düşükse wi-fi üzerinden oynamakta fayda var, sonra vay efendim yandım, bittim dersiniz.
6 entry daha
hesabın var mı? giriş yap