• 31 mayıs 1992'de münih'te doğmuş blues müzisyeni. annesi danimarkalı, kendisi de müzisyen olan babası rainer germann almandır.
    15 yaşında gitarla tanışan (müzisyen bir babayla geç bile diyebiliriz) jesper, lila's riot grubunda çalarken lise sonrasında çalışmalarına sokak müzisyeni olarak tek tabanca devam edip münih'te çeşitli organizasyonlarda da sahne alarak adını müzik çevrelerinde duyurmaya başlamış.
    bayern radyosu müzik eleştirmenleri tarafından keşfedilmesinin ardından ülkenin çeşitli radyo, tv kanallarında ve gazete, dergi gibi çeşitli yayınlarda adını ve müziğini daha geniş kitlelere duyurma şansı yakalamış.
    14 temmuz 2013'te (21 yaşındayken) tamamı ingilizce şarkılardan oluşan ilk albümü for in my way it lies'ı yayınlamış; bu albümün kayıtlarında lila's riot elemanlarıyla çalmıştır. babası aynı albümde hem bass gitarı konuşturarak, hem de albümün yardımcı prodüktörlüğünü yaparak oğluna destek çıkmıştır.
    2015 ilkbaharında çıkan taptaze albümü claim ile müzikal ve vokal anlamda ortaya koyduğu gelişmeleri çıplak gözle görmek mümkündür.
    karizması, yakışıklılığı ve buğulu sesiyle blues'un alman topraklarından yeşeren süper yeteneği bu genç arkadaşımıza morning coffee şarkısıyla bir şans vermenizi rica edersem gerisi çorap söküğü gibi gelecektir sanırım zaten.
    sonrası drunk on you, i love you, my lady river filan...
1 entry daha
hesabın var mı? giriş yap