49 entry daha
  • (bkz: maraş katliamı)
    (bkz: çorum katliamı)
    (bkz: sivas katliamı)
    (bkz: bahçelievler katliamı)
    (bkz: kanlı pazar)
    (bkz: abdi ipekçi suikastı)
    (bkz: duran erdoğan)
    (bkz: ali turgut aytaç)

    bunlar sadece birkaç örnek bu ipi salınmış köpeklerin geçmişte işlediği cinayetlere dair. ayrıca bunların ağababaları abdullah çatlı da katilliğinin yanı sıra uyuşturucu satıcısı pezevengin tekiydi, mehmet ağar ile olan yakınlığıyla da bilinirdi.

    dikkat ederseniz bu ırkçı köpekler saldırdıktan sonra bir tane bile (rakamla 1) gözaltı olmuyor. bir tane bile gözaltı yapılmıyor. solcular sokakta en ufak eylem yaptığında gaza, plastik mermiye, gözaltılara boğulurken; evlerinden bir tane kitap çıksa yıllarca örgüt üyeliğinden ceza yerken; kürtlerin en ufak eylemi aynı muameleyi görürken; gezi'de bir sürü gencimiz katledilirken, bir sürüsünün gözleri çıkarken; kemalistlerin 29 ekim kutlamaları bile polis şiddetinin hedefi olurken... bu şerefsizlere, bu devletin tasmalı köpeklerine hiçbir zaman, hiçbir şey olmuyor. dikkat edin bunlara. yukarıda saydığım katliamların birçoğunu da akp'nin doğal tabanı olan dinci şerefsizlerle el ele yapmıştır bu ahlaksızlar.

    görün bunları. görün bir sorgulayın, niye bir tek bu köpeklere ve hilafet mitingi yapan pezevenklere dokunmuyor polis? hadi hilafetçilere yeni yeni dokunulmuyor. bu pezevenkler için niye bu iş yıllardır böyle?

    edit:
    size bir tüyo vereyim: faşizm sadece adam öldürmek, zulmetmek, ırkçılık yapmak değildir. faşizm bir devlet-toplum örgütlenmesidir, yukarıdaki entry'de verdiğim linkte de yazdığı gibi. faşist olabilmek için her şeyden önce bir ulus-devletiniz olması gerekir, ama yeterli değildir. daha da mühimi, devlet elitlerinin kitle mobilizasyonu yaratabilmesi. yani faşizm için çevrenin merkeze/devlete yoğun katılımı gerekir. devletle böylesi ilişkiler kurmayı şiar edinen, devleti yönetme şansı olduğu an bu paramiliter güçlerinden vazgeçmeyeceğine emin olduğumuz mhp, bu yüzden faşisttir. yoksa durduk yere canlandırdığınız faşit faşit diyen solcu karikatürü değil mesele. peki, bu mhp'nin eli satırlı itlerine birçok şart altında göz yuman, sırtlarını sıvazlayan türkiye cumhuriyeti devleti bu durumda nasıl bir ilişki yumağına sahiptir? türkiye cumhuriyeti faşizmle yönetilmemektedir, bu doğru. ama faşizan pratikleri hiç de azımsanmayacak kadar fazla. şu eylemde bir kişinin dahi gözaltına alınmaması gerçekten kafanızda bir şeyler parlamasına neden olmalı.

    ülkücüler gözaltına alınmazlar. çünkü ülkücüler, devletin sadık paramiliter güçleridir. zaman zaman çizmeyi aşsalar dahi sırtları sıvazlanır, çünkü gelecekte devlete yine lazım olabilirler.
268 entry daha
hesabın var mı? giriş yap