3 entry daha
  • yeni ak-it'e yaptığı dezenformasyon yüzünden kızıyoruz ediyoruz da, bu da sol görüşlü gazeteler tarafından yapılmış bir dezenformasyon maalesef.

    kaputaş'a gideli 10 gün oldu, olmadı. olay özetle şu:

    - ne ortamın doğasına aykırı bir yapılanma ne de beton dökme var. önceden hiç bir ihtiyacın giderilemediği mekana, ihtiyaçları karşılayacak bir tesis yapılmış. tesis deyince de gözünüzde büyütmeyin: aile çay bahçesi + duşlar + soyunma kabini + tuvalet, fazlası değil.
    - mekan özel işletme gibi değil, hala halk plajı. dileyen kendi şezlongunu, şemsiyesini, yiyeceğini, içeceğini getirip dilediği gibi takılabilir. ölüdeniz'deki gibi yani, kimsenin karıştığı yok.
    - kaputaş'a inen uzun merdiveni bitirip sağa doğru yöneldiğinizde duş ve soyunma kabinlerini göreceksiniz ki eskiden millet arabasında veya kenarda köşede havluya sarınıp giyiniyordu sanıyorum.
    - duş ve giyinme kabinlerinin 30-40 metre ilerisinde tuvaletler bulunuyor. haliyle bu harika plajın denizinde bulunan ürik asit oranında ciddi bir azalma var deniyor.
    - normalde plajda gölgelik alan yok denecek kadar az, en fazla 4 çift sığılır o gölgeye. haliyle şezlong ve şemsiye kiralanması da normal.

    beni akp'li belediye savunmak durumunda bırakan habercilere selam olsun.
2 entry daha
hesabın var mı? giriş yap