7 entry daha
  • universitelerle ettigi bir takim soylemlerde dogruluk payi bulunurken, bu soylemlere kendi egosunu karistirmasaydi iyiydi; neticede "masama gelen cv'lere bakmadan cope atiyorum hih" egosuna kapilmis ceo. en nefret ettigim konulardan biridir "bu cv'lere bakmadan cope atiyoruz" muhabbeti. bu noktada benim takildigim konu su;

    ara eleman konusuna dikkat cekmeye calisiyor. teknik egitim veren liselere ve myo'lara dikkat cekilmis. masasina gelen cv'lerde universite ismi gorunce cope atiyormus ya; benim merak ettigim husus nasil bir sirkette "ara eleman" cv'lerine bizzat ceo oturup bakar?

    benim bildigim bizzat ceo'nun bakacagi cv'ler sirketin kilit pozisyonlarina alinacak kisilerin veya kilit ekipleri olusturacak kisilerin cv'leri olur, onlar da high profile olur biraz; dogal olarak universite mezunu gorursunuz o cv'lerde. yani onune gelen cv'leri cope atmadan once "ben kimim, ben napiyorum?" diye kendisine bir soruyor mu meraklar icerisindeyim. ha aksi ise, yani ara eleman pozisyonu icin gelen cv'ye de kendisi bakiyorsa; ara eleman pozisyonuna alinacak kisinin cv'sine ceo'nun baktigini ilk defa duyuyorum, yeni turkiye adeti galiba. startup olsan anlarim.
3 entry daha
hesabın var mı? giriş yap