• evet arkadaşlar, sevgili fenerbahçeli dostlar. hepimiz gördük sanıyorum van persie gittiği için ağlayan minik taraftar dostumuzu, içi gitmeyen yoktur diye tahmin ediyorum.

    ragıp ulaş altun isimli bir fenerbahçe sevdalısı bu çocuğun ailesine ulaşmış ve van persie'nin ilk çıkacağı maça götürüp istanbul'da konaklama teklif etmiş. babası haliyle biraz şaşırıp sorguladıktan sonra kabul etmiş fakat maalesef londra istanbul arası uçak biletini karşılayamayacağını söylemiş.

    işte burda iş bize düşüyor, hem küçük bir dostumuzu sevindireceğiz hem de bu tür hareketler dünya çapında ilgi çeker ve fenerbahçemizin prestijini arttırır. yönetim değil de taraftar yapmış olsun bu işi sizden ricam. ben elimden geldiğince yardım edeceğim ama elimden çok bir şey gelmiyor açıkçası öğrenci adamım sonuçta.

    tüm ailenin uçak bileti 5500 tl'ye denk geliyormuş sanırım, 3 tane çocukla birlikte. parayı aldı naptı kim bilir olmasın birbirimizin kalbini kırmayalım diye her şeyin ortada olduğu esnek bir platform olan indiegogo'yu seçmiş, şöyle de link bırakıyorum detaylıca açıklamış zaten, size güveniyorum sağlıcakla kalın.

    unutmadan arkadaşın twitter hesabı : bunu kaldırdım rahat bırakın bari adamı yamyamlar

    edit: ulan bu kadar adamız güzel bi şey yapalım dedik sizin yaptığınız ayıp aq. fenerbahçe için daha aptal şeyler yapmadık sanki. vermem falan de kabul de dünya çapında reklamımızın yapılacağı bir olay sonuçta bu, nedir bu kadar tepki göstermenizi sağlayan?

    edit 2:galata'da küçük bir butik oteli varmış adamın. konaklama, transfer ve sair masraflarını o üstlenecek. sadece uçak bileti için bizden yardım istedi utana sıkıla, bu mudur yani? hee daha kötü olaylar var o zaman böyle olaylar sikimizde olmamalı mı? aklına yatan isteyen varsa bi el atın diyor. bu kadar.

    edit 3: gece gece kalbimi kırdınız olm. kampanyayı ben hazırlamadım, hazırlayan arkadaşı twitter'da gördüm ve destek olmak istedim. ama yazılanlardan sonra benimmişcesine üzüldüm. elalem taraftar görsün istedik çok mu şey istedik? en ifrit olduğum konu da suriyeli çocuklar savaş falan diye girenler, bak kalıbımı basarım bu tür insanlar arkadaş çevresinde bıktık bu suriyelilerden diye konuşuyordur. iyilik karşılaştırma amk yerinde, yardım et veya etme önemli değil ama ne bana ne de kampanyayı hazırlayana hiçbir şekilde hakaret etmeye hakkın yok.

    edit 4: kulüpten arkadaşı aramışlar ve masrafları kulübün karşılayacağını söylemişler, lütfen artık bağış yapmayınız. toplanan para çocuklar için yapılmakta olan başka bir hayır işine aktarılacaktır. destek mesajları için teşekkür ederim, aranızda iyi insanlar var gerçekten.
72 entry daha
hesabın var mı? giriş yap