3 entry daha
  • ne daha sağlıklı olduğuna ne de olmadığına dair bilimsel bir kanıt yoktur.
    mitin çürütülüşü başlığı altında, bilimsel gözükmesi için anatomi atlası'ndan ilgili bölümün görüntüsü üzerinden yorum yaparak konuyu çarpıtmaya gerek yok.
    hazırlayanın belli olmadığı (hazırlayan: çmb ??? kimse artık(evrim ağacı)) veya böyle bir atmasyon bilginin altına ismini yazmaktan utandığı kaynakla başka bir inanışın üstesinden gelmeye çalışmak hem komik hem çocukça.

    bunu yazanın arabasında, evinde nazar boncuğu var mı acaba? nazar boncuğu miti hakkında da bir yazı rica etsek kendisinden.

    not - mide anatomisi'nin de içinde bulunduğu konularda ders veren bir hekimim.

    edit - bu konuda bilgi veren arkadaş hızını alamamış bir de oruç tutma konusunda ahkam kesmiş. madem bilime "meraklısın" igf-1 (somatomedin-c)'nin nasıl bir kardiyovasküler risk faktörü olduğunu ve igf-1 düzeyi düşürmek için şu anda bilinen en geçerli yöntemin (sakın şaşırma) oruç tutmak olduğu konusunda biraz oku.
    bak senin gibi amatörler için "intermittent fasting" başlığı altında onlarca popüler bilim yayını var. oku, öğren, ondan sonra anlaşılmayan bir konu olursa konuşalım. bilim diye diye yeni yetme çocukların peşinden koşmayın öyle. maazallah madara olursunuz.
39 entry daha
hesabın var mı? giriş yap