5 entry daha
  • "mitin çürütülüşü başlığı altında, bilimsel gözükmesi için anatomi atlası'ndan ilgili bölümün görüntüsü üzerinden yorum yaparak konuyu çarpıtmaya gerek yok." bilimsel gözükmesi nedir yahu? adam şekilli şekilde anlatmış işte daha iyi anlayasınız diye. neyi çarpıtıyorsun? sebep-sonuç ilişkisi kurmuş. varsa daha iyi bi açıklaman buyur sen yap. hele hele mide anatomisi hakkında ders veren bir hekimsen merakla bekliyorum doğrusu.

    daha araştırmadan çmb kim diyorsun bir de. "biz kimiz" kısmını okusan halbuki. bir de kişiliğe saldırmışsın. adamın yazdığı konu hakkında en ufak bir anti hipotezin yok. tipik cahil zırvası işte. saçma sapan yerlerden verilen bilgiyi itibarsızlaştırmaya çalışmak. nazar boncuğu falan nerden geliyor lan asjdjdajdsaj. konuyla alakası nedir yani? adam bir şey anlatmış, sen diyorsun nazar boncuğunu da açıklasın, çözsün. komik valla.

    dünyanın en iyi anatomi kitaplarında oturarak su için yazıyormuş onu da öğrenmiş olduk. yahu benim de demem kolay. "dünyanın en zeki adamı hiç bir fark yok diyormuş :(", "bu konularda master yapmış." ashdjss böyle konuşmak cidden kolaymış lan. işin kolayına kaçıp her şeyi açıklamış gibi davranmak.

    oysa ben müslümanlardan şu davranışı beklerdim. "bi' kere bu kuranda yazmıyor!!11, her hadis de doğru denilemez!!"
37 entry daha
hesabın var mı? giriş yap