7 entry daha
  • ihtimal dahilindedir. aynı zamanda bu durum podolski için de geçerlidir. çoğu insan kabul etmez ama türkiye ligi avrupanın en sert ligidir. ikili mücadele üzerine kurulu bir ligdir. sneijder geldiğinde hayvan gibi bocalamıştı ilk zamanlar neredeyse hiçbirşey yapamamıştı sonra sonra lige alıştı kendine boşluk yaratması gerektiğini anladı çünkü burası sert bir lig. ilk haftalar hatta ilk sezon messi bile gelse türkiye liginde bocalaması gayet doğaldır. bir istisna olarak drogba bocalamamıştı onun da hayvan gibi fiziği vardı durdurabilen yoktu.

    şimdi diyenler olur ne serti yeaaa ingiltere ligi daha sert falan diye ama hayır değil. sertlikten öte orada oyun hızlı keza almanlar da öyle. gerçekten sertlikle hızlı ve keskin oynamak arasında dağlar kadar fark var.

    sertlikle ilgili aklımda kalan en güzel örnek galatasarayın meşhur bu nonda mı kewel mı gitsin sezonunda nondayı yollayıp forvetsiz uefada oynadığımız yıl aklıma geliyor. maç atletico madrid galatasaray maçı. servet agüeroyu tutuyor. dk 10 yada 15 daha agüero seke seke kenara gidiyor bizim aygır ne yaptıysa çocuğa. yani ne kadar basit gibi görünse de papuç pahalı burada
14 entry daha
hesabın var mı? giriş yap