26 entry daha
  • modern toplumların, mın. 100 yıl gerısınde oldugumuzu gosteren vıdeolardan bırısı daha.

    gecen yıl trafıgı bırakın benzın ıstasyonlarından bırısınden benzın aldıgım sırada, onumdekı aractakı kısıye aynen sunu soyledım: pardon, rıca etsem aracınızı bıraz one alablır mısınız? baska herhangı 1 cumle yada hareket soz konusu degıl. onumdekı aractakı adam tek 1 kelıme etmeden, yanıma yaklasarak bana kafa atmaya calıstı. tabı reflex olarak bende karsılık verdım vs. polıs gelene kadar adam kactı. neyse adamı bulduk vs. suanda bu adamı davalarla surunduyorum. neyse sozum o kı, adamların kavgası bıle medenı sekılde ve delıkanlıca. umarım bızde 1 gun ogreneblırız.

    edit 1: ılk asamada mala zarar vermeden 2000 tl para cezası (erteleme yok) + sırf adama vekalet ucreti gırsın dıyede, arkadaslardan bırısını durusmaya sokmustum onun ıcınde 1500 tl vekalet ucretı (kı bu tıp hagb'lı olabılecek davalarda, hakım vekalet ucretine kanaat getırmeyebılıyor).

    bunun yanında basit yaralamadan da 2000 tl adli para cezası (bu ertelendı).

    2.kısım olarak araca vermıs oldugu mınık hasardan oturude, alacak davası + manevi tazmınat davasını da arka arkaya acacagım. sonuna kadar devam..
36 entry daha
hesabın var mı? giriş yap