18149 entry daha
  • bir tanedir.
    şampiyon olsa da bir tanedir. ligi orta sıralarda bitirse de bir tanedir. küme düşse de bir tanedir. pahalı transfer yapmasa da bir tanedir. şampiyonlar ligi gruplarında 0 çekse de bir tanedir.
    sadece bir tane galatasaray var. gerçek bu, öyle değil mi ? evet, öyle.
    12 senedir takımın en istikrarlı oyuncusu olan futbolcudan önce çoğu taraftarının tutumunun sorgulanması gerekir. bu adamlar lucescu geldiğinde eleştirdiler, ribery geldiğinde eleştirdiler, podolski" ye bile yüz ekşittiler: abi lukas podolski, son dünya kupası şampiyonunun hücum oyuncusu ! evet !
    hamza hoca hatalı bir kurgu mu uyguluyor ? aralık ayına kadar bekler, gelinen durumu görür, eleştirimi öyle yaparım.
    yönetim hatalı bir transfer politikası mı izliyor ? aralık ayına kadar bekler, transferlerin performansını görür, eleştirimi öyle yaparım.
    kadroda beğenilmeyen futbolcular mı var ? aralık ayına kadar bekler, nasıl oynadıklarını görür, eleştirimi öyle yaparım.
    bakın, " eleştirmeyelim " demiyorum. ama öyle sabırsız ve tahammülsüz bir taraftar haline geldik ki, 14 - 15 senedir kulübün kapısından giren herkes, toplantıya, maça çıkmadan anlamsızca yerden yere vurulmaya başlandı. galatasaray forması için mücadele edeceklere " çöp, kazma " denildi. bu çok ayıp ve yanlış bir davranış, galatasaray taraftarına yakışmayan bir şey.
    zamanı gelince, şapkamızı çıkarır, sakin sakin eleştirimizi yaparız. ama van persie, nani, fernandao rakibe gitti diye rakip takımı sezon başlamadan şampiyon ilan etmek de, daha sezon başlamamışken takımı yerden yere vurmak da yanlıştır.
    sadece bir tane galatasaray var, kurban olduğumuz sarı kırmızıyı da aklımızdan çıkarmayalım eleştirirken.
39533 entry daha
hesabın var mı? giriş yap