2 entry daha
  • az bile yapmıştır, 0:35 te zaten etraftaki çocukların baktığını belirtmekte, bunun adı özgürlük değil...

    edit:

    her toplumda olan, olması gereken asgari müşterek ahlak kurallarını bile hiçe sayan yazarların varlığını görüp üzülmeme neden olmuş olaydır.şimdi yine bazılarının sana mı kaldı bize üzülmek dediğini duyar gibiyim.burada ahlak özgürlük ilişkisinin felsefesini yapacak değilim.olayı annen bacın olsaydı aynısını mı düşünürdün demogojisine de indirgemek istemiyorum.herkesin kendi ahlak ve özgürlük kurallarını belirlediği bir toplum yoktur, olamaz da.toplum olmak bazı temel ahlaki kurallara da uymayı gerektirir ve bu da onlardan biridir (kanımca).

    sevişen sevişir size ne, zaten battaniyenin altında kimse görmüyor, battaniyeyi açtın çocuklar gördü daha mı iyi oldu vb. eleştirileri yapanların ebeveynleri, sevişirken yatak odasının kapısını açık mı bırakıyor veya üzerlerine bir örtü alıp çocuklarının yanında mı cinselliklerini yaşıyorlar da, sokak ortasında çocukların ve ailelerin önünde gerçekleşen bu durumu normal karşılıyorlar anlamak zor(ki olay basit bir öpüşme veya fingirdeşme değil görüldüğü üzere).

    belki de eleştirilmesi gereken taksi şöförünün polise haber vermek yerine ahlak bekçiliğini kendisinin yapıyor olmasıdır.ki böyle bir durumda o kadar "geniş" olmak herkesin yapabileceği bir durum değil galiba.

    debe edit:

    eşeysiz üreyen canlı olarak, eşeyli üreyen canlıların çiftleşme aktiviteleri hakkında yazmış olduğum işbu entrynin debe'ye girmiş olmasının ironikliği bir kenara,
    adıyaman'da şehit olan askerimize ve suruç'da hayatını kaybedenlere rahmet yakınlarına baş sağlığı diliyorum.

    özgürlükten bahsederken, "ulan sen ne bilirsin ozgurlugu? sana mi kaldi ozgurluk?" diyerek başkalarının ifade özgürlüğüne ne kadar saygılı olduğunu gösteren sıcak patateslere, "yere tüküren adamı tekmeliyor musunuz?" diye mesaj atıp yere tükürmek ve sokakta sex yapmayı eş değer tutan yazarlara, hayatında hiç görmediği tanımadığı kişileri yazılan bir entry ile gerici, yobaz vb. sıfatlarla sınıflandırıp bize özgürlük dersi veren çağdaşlık otoritelerine katkılarından dolayı teşekkürler...
125 entry daha
hesabın var mı? giriş yap