1 entry daha
  • http://groups.yahoo.com/group/bilitis/ adresinden ulasabileceginiz e-iletisim grubu. yahoogroup tanitiminda ;

    "bilitis mail listesi 2 ekim 1999 yilinda, ankara kokenli eski sapphonunkizlari tarafindan lezbiyen ve biseksüel olan escinsel kadinlarin iletisim listesi olarak kuruldu. eski sapphonunkizlari 2000 yilinda grup surecinin feshine karar verdikten bir sure sonra listenin ismini degistirmistir. sanal bir iletisim listesi olan bilitis ile dagilan bir lezbiyen feminist bir grubun actigi bir mail listesinin birbirine karistirilmasi ve yanlis anlamalarin olmasini engellemek icin, grubun ismi bilitis olarak degistirilmistir.

    liste birbirinden uzak ve sirf escinsel olduklari icin yalnizlastirilan kadinlari bulusturmak icindir. turkiye’ nin pek cok ilinden oldugu gibi yurtdisindan da arkadaslarimiz listededir.

    bilitis mail listesinde; lgbt (lezbiyen, gey, biseksuel, transgender) haberler, duyuru ve tartismalar, kadin soru ve sorunlari, kisinin izni dagilinde paylasimlar, turkiye’deki lezbiyen feminist hareket, lezbiyen gey ozgurlesme hareketi, escinsel grup ve yayinlari hakkindaki mailler gonderilir. liste bir grup degil sadece bir iletisim listesidir"

    edit: üyelik için referans isterler. ya bir üyenin referans olmasını, ya da kimi zaman telefonla konfirme etmeye çalışırlar. bunun dışında kimseyi tanımam ama telefonumu da vermem demeniz durumunda birkaç mailleşme ile ikna olabilir moderatörler.
8 entry daha
hesabın var mı? giriş yap