1 entry daha
  • 100 dakikalık, 2014 yapımı film.

    5 / 10.

    " an overacting pack? "

    yakın sinema tarihi dahil; farklı kişisel, ruhsal ya da fiziksel özelliklere haiz karakterlerin yer aldığı yol filmleri ya da drama-komediler mevcut. "yönetmen" gren wells'in ise hep "yazamayıp" hem de "yönetemediği" yapım ise bu klasmandaki vasat üstü yapımlar arasına girebilir mi? bu ise kuşkulu.

    keza acele sahne geçişleri, yine alelacele tanışan kaynaşan karakterler, elde iyi malzeme varken bile bu kadar başarısız "sunulan" yüzeysel diyaloglar yapımı oldukça geri seviyeye çekmiş görünüyor. diğer yandan, iyi seçilmiş ve abartılmamış müzikler ve kabul edilebilir düzeyde görüntü yönetmenliği filmin iyi yanlarından.

    oyunculuklar ise bu tarz bir filmin, konu itibari ile en önemli kalemi ve burada silahlar 3 genç oyuncuya emanet edilmiş. bunlar arasından; yapımda fiziken "pek de" anoreksik görünmeyen zoe kravitz düz ve vasat seyrinde, rolüne iyi çalışmış fakat oldukça abartıya kaçmış ve karakter düzeyinde bile doğal olmayan bir oyunculuk sergilemiş olan * robert sheehan vasat üstü, yapımın en medyatik isimlerinden dev patel ise iyi iş çıkarmış görünüyor.

    detaya inilmemiş, vasat seyrinde, televizyon filmi havasında lakin kafa yormayacak yer yer de yüz güldürebilecek bir komedi - drama arıyorsanız kısmen tavsiye edilebilir, lakin kefil olunmaz.

    her eve imdb
8 entry daha
hesabın var mı? giriş yap