1065 entry daha
  • 2 olay anlatacağım size..

    bi gün yine evde oturuyoruz. valide sultan geldi, oğlum 2 ekmek al da gel yemek olmak üzere dedi. çıktım dışarıya dolaşa dolaşa fırına gidiyorum. neyse baktım fırın kapalı oradan bakkala geçtim bakkal da kapalı. yetmedi halk ekmeğin önüne gittim o da kapalı. ekmek alacak yer bulamayınca eve dönüp bastım zile. açan olmadı ısrarla basmaya devam ettim. sonra annem açtı kapıyı fakat gözlerinden uyku akıyor. beni görünce bi şok oldu. oğlum nerden geliyosun bu saatte sen dedi. ben son derece doğal bi şekilde anne ekmek alamadım kapalı her yer, yolladın ya ekmek almaya dedim. sonra ayakkabılarımı çözerken babam da çıktı kapıya abim falan herkes şok olmuş bana bakıyorlar. ben onlara anlam veremeden geçtim içeriye oturdum. annem başladı ağlamaya. çözemiyorum ben mevzuyu. sürekli soru sormaya devam ediyorlar falan. saat gece dörtmüş meğer. herkes uyuyormuş evde ve beni ekmeğe falan yollayan olmamış.

    sonra dışarıda yaşadıklarımı hatırlamaya çalıştım. kapının önü geldi aklıma. orada yürüdüğüm yere baktım yürüyerek geçtiğim alanda araba park etmiş. yani arabanın içinden geçemeyeceğime göre ordan yürümedim sanırım. naptığım veya nereye gittiğim hakkında en ufak bir fikrim yok ama uzun süre dolaşmışım sağda solda.

    ikinci olay ise kaldığım yurtta başıma geldi.

    bir sabah uyandım elimi yüzümü yıkamaya lavaboya gittim. neyse yüzümü yıkıyorum falan o sırada burnumdan kan akmaya başladı. burnumu temizleyince farkettim ki gece uyurken kanamış pıhtılaşmış falan. neyse bir gün sonraki sabah aynı durumu tekrar yaşadım ve burnumda fazlasıyla bi ağrı hissediyorum. nasıl olduğuna hiç anlam veremedim.

    3. gece yattım uyudum. gece kendimi yumruklarken uyandım. yani nasıl bir şey anlamıyorum ama sağ kolum baştan sona uyuşmuş şekilde ve benim kontrolümde olmadan komple kolumu yukarıya kadar kaldırıp serbest bırakıyorum ve yumruğum burnuma düşüyor. sonra kendime geldim. bir daha da hiç olmadı.

    hayatım boyunca bu iki olayı bir türlü anlayamadım. anlamlandırabilip yeşillendiren yazarlara teşekkürlerimi sunarım.
5040 entry daha
hesabın var mı? giriş yap