3 entry daha
  • türk kızı denen nane; ataerkil ve islami bir düzenin dayatmasını, hayatın gerçeği olarak kabul eden bir toplum içinde büyüdüğü için yabancı kızlardan biraz farklıdır.

    çünkü sadece erkeklerin değil, içi nasıl aldıysa bu düzeni içselleştirmeyi başarabilmiş bazı amorf hemcinslerinin de hedefi halindedir ve ondan adeta kadın olduğu için özür diler gibi yaşaması beklenmektedir.

    avrupada büyüyen hemcinsi; eğitimine, hobilerine, kendini geliştirmeye, arkadaşlarına, sevgililerine vakit ayırırken, türk kızı kendisini, başkalarına göre nasıl göründüğüne göre şekilledirmek zorundadır. hep orda olmayan üçüncü bir gözün onayını almak zorundadır. haliyle bunlarla uğraşırken mükemmel bir kişilik gelişimi göstermediği içinde türk erkekleri tarafından beğenilmemektir.

    oysa nasıl bir konforla çevrili yaşadığını bilmeyen, orta zekalı bile diyemeyeceğim, beyni iğdiş edilmiş ortalama türk erkeklerinin arasında birey olmaya çalışmak yorucudur. başarmak ise neredeyse imkansıza yakın.

    türk kızı, an be an, her gün, kendini, iffetini tekrar kanıtlamak zorundadır, başaramazsa öldürülebilir.
    çünkü türk kızlarının fıtratında öldürülmek vardır. ayrıca öldürüldüğüne göre kesin "o da bi şeyler yapmıştır". neden başkasının değil de kendisinin ödürüldüğünün hesabını vermek zorundadır.
    neyseki öbür dünya var. orda öldürülmesinin cezasını çekecektir. içiniz rahat olsun.
717 entry daha
hesabın var mı? giriş yap