2 entry daha
  • bu entry'i doğum gününde yazarım diye düşünüyordum ama olmadı.
    entelektüel paylaşımlarda bulunduğum, karikatürlü reaksiyonlara maruz bıraktığım, bazı konularda pek iyi anlaşabilsek de, bazılarında fikir ayrılıklarına düştüğümüz, kedi sevme refakatçisi, kötü gün dostu, -kağıt üzerinde o konuda başarılı olamasam da- bir nevi okuma arkadaşım.
    çok subjektif ve göreceli olduğunu düşündüğüm için iyi-kötü benzetmelerini yapmaktan hazzetmesem de, kendisini bir miktar tanımış biri olarak benim bile "iyi" diyebileceğim insan, meslektaşlarının çoğunun aksine yine etik manada "iyi" bir hukukçu olmasını temenni ettiğim kişi.
    olur da bir gün var olan ve daha sonra ortaya çıkabilecek anlaşmazlıklardan ötürü aramız açılır ve veya arkadaşlığımız biterse kendisine dileğim, kendisinin değerini bilecek insanlarla karşılaşması. (burada kendime giydirmiyorum hayır.)

    bu kadar şey söylemişken, büyük eksiği f(x)=a*x^b fonksiyonundaki a kat sayısının küçük olması ve hatta bağzı bağzı 0'a yakınsaması.
    bu entry'i yazarken az daha unutuyordum bak, mevsimden ötürü(zannediyorum) darlamaları azalmışken darlamalarından bahsetmesem hakkını yemiş olurdum. dar dar dar...
    ayrıca kendisini kınamak da istiyorum, son zamanlarda ne alman ne de latin övüyoruz.

    tl dr: entel dost

    27.10.15 editi: a kat sayısında büyüme söz konusu.
3 entry daha
hesabın var mı? giriş yap