219 entry daha
  • bunu tetikleyen olası yasantilarimi dusundugumde müthiş bir öfke büyüyor içimde. sağlıklı olma ihtimalim elimden alındı. zaten canı isteyince çok seven ama bazen de benden sıkılıp gitmemi isteyen bir annem vardı ben küçükken, öyleydi falan ama nihayetinde derli toplu bir aileydik. sonra ergenlik dönemi ortalarindayken ben, vefat etti. kizginligim hat safhadaydi, hala bazen mezara gittiğimde sitem ederim çünkü normalde içime kodlanmamis olan bir hayatı yaşamaya mahkum etti beni onun gidişi. ondan sonra hep başarılı, en başarılı olmak için çabalar oldum. yaptığım en saçma tercihler o döneme denk gelir mesela baksan. neyse bunlar değil konusacaklarim.

    bugün neden yazıyorum, çünkü elle tutulur korkularim var benim. korku ve kaygı bir dönem ekilmis resmen içimde bir yere. hani bir korku filmi vardı, adamın ağzından bir uzaylı giriyordu ve içine yerlesiyordu falan. işte benim de o denli varlığını bildiğim bir anksiyete zamanla kök saldı ve yeserdi içimde. hayata bazen sebebini dahi unuttuğum halde kizginim mutemadiyen. dinmek bilmeyen bir ayrılık anksiyetesine sahibim tabi bir de. her gün lanet ederek gittiğim bir staj yerimde son gün bana jest yapmislardi da giderken her şeyi unutup sırf bu ana odaklanip duygusala bağlamış ve hüngür hüngür aglamistim mesela. eserekliyimdir ben bir de, belki seneler boyu bir şeyi saplantı derecesinde ister ve fakat gerçekleşir gerçekleşmez o şeyden kaçmaya veya o şeyin en kötü sonuçlarını düşünmeye başlarım. ha bir de en temel niteligimden söz edeyim size, kimse bilmez benim ne denli bozuk bir psikolojiye sahip olduğumu. çevremde herkes giptayla bakar bana, basariliyimdir, esprituelimdir, iletişim yeteneklerim çok gelişmiştir herkesle anlasirim. içimde ise bir şey curumustur ve bunu yalnızca benim istediklerim bilir. ailem bilmez mesela canları sikilmasin diye veya arkadaşlarım bilmez, duygusal ilişkide olduğum kişi de bilmez ilk etapta. çünkü o da herkes gibi büyüme kapilir, farklı gelirim ona da. sonra sonra ayakları kıcina çarparak kaçmak ister çünkü başa cikilamaz bir serzenis abidesiyimdir, sevinir ağlarım üzülür ağlarım, dünyada her şey benim başıma gelir. ayrıca inatciyimdir da, konunun ne derece önemsiz olduğuna değil benim istediğim gibi yapılıp yapılmadığına bakarım. eyvallahim yoktur. eğer bir şeye eyvallah diyorsam kendimi kandırmak ve değişmek için çaba harcamamdan kaynaklanır. uzun sürmez bu durum, hemen fesh ederim zaten. ayrıca siz bilmezsiniz (siz borderlinelar bile), ama bütün acıklı şarkılar ve manali kitaplar bana yazılmıştır. dünyada ciddi bir rolüm olduğuna inanırım ben, ölümüm bile sansasyonel olacaktır iddiasına girerim ki. bazen çok verimli ve bazen de kendime zor yeten bir yapım vardır. herkesten ve her şeyden bir anda sıkılırım. eğer sansliysaniz siz benden önce sıkılırsiniz ve benim dikkatimi cekersiniz üstünüze. o zaman pesinizden koşarım beni yine yeniden sevip ilginç bulun diye. sevilmek isterim, çokça sevilmek, hiç vazgecilmemek.

    boyleyimdir ben. ömrümü doldurmak için yaşıyorum senelerdir. yalnız kalmaya dair ölümüne isyan halinde olsam da ayrılık yaşamaktansa ömür boyu yalnız kalmayi tercih edebilirim bir de mesela. siz siz olun bir borderlinein maskesine kapılmayın, yarın bir gün maskesini cikardiginda kaçmak istediğinizde gerçekten arkanizda viran olmuş bir vaziyette kalabilir bu kişiler. yalnızlığa mahkum olmalıdır borderlinelar sırf daha dengesiz bir hayat yaşamamak adına.

    iyi ki beni tanimiyorsunuz, sizin adınıza sevindim bakın şimdi de.
742 entry daha
hesabın var mı? giriş yap