108 entry daha
  • düzenli olarak mesnevi okumaya başlayan bir arkadaşımızın bir müddet sonra gördüğü rüya aşağıda. teşvik unsuru olsun diye veriyorum. yayınlamak için rüya sahibinden izin aldım tabii ki.

    "evdeyim annemin arkadaşı iki bayan var, 40'lı yaşlarda, ama gerçek hayatta öyle bayanları hiç görmedim, tanımıyorum. birden bire onlarla kendimi açık geniş bir yolda görüyorum. bana el isaretleriyle bir şey gösteriyorlar. yakınlaşınca, "pure87, bak oradan peygamberimiz (sav) geçiyor, git duasını al" diyorlar.

    (inanın yazarken ürperdim tekrar) başımı çevirince, orta boylu 30'lu yaşlarda, saçları siyah ama seyrek, başında bembeyaz örtü(taylasan) olan peygamber efendimizi görüyorum. yanında beyaz, tıpkı peygamberimiz gibi giyinmiş yaşlı bir adam da var. o da boynuna kadar beyaz taylasanlı.

    ben hemen peygamberimizin yanına gidiyorum ve eline uzanıp öpüyorum. elini, yüzüme gözüme sürüyorum. o esnada peygamberimiz bana gülümsüyor. sevinçten kalbim yerinden çıkacak gibi. hiçbir şey istemeden çekiliyorum.

    uyandığımda odam çok güzel çiçek kokuyordu. evdekileri çağırdım. "parfüm mü sıktın?" dediler. moralimi bozdular. ama yemin ederim ki, parfüm sıkmamıştım. öyle güzel bir çiçek kokusuydu ki. ertesi sabah koku kaybolmuştu."(pure87)
229 entry daha
hesabın var mı? giriş yap