3311 entry daha
  • türk sinemasının dahi adamı.

    bu kadar iddialı cümleyi neden kurdum? ne gerek vardı ? çok mu komik? hiç mi değil? tartışmaları süredursun. ben bu kez bir sanatçıyı ölmeden yüceltmek istiyorum. görsün yahu. ne kadar iyi olduğunu, usta bir oyuncu olduğunu ölmeden bir duysun.

    hayatını birşeyi beğenmemeye adayıpta bir boktan anlıyormuşçasına şu yazıma dudak bükenler olabilir, saygım var. ama ben de az biraz anlıyorum bu işten geçmişim gereği ve diyorum ki cem yılmaz türk sinemasının bir başka "kemal sunal"ıdır. elbette kemal sunal değildir. o cem yılmazdır. ama yarın göreceksiniz bizim nesil nasıl kemal sunal hastasıysa binlerce kez izliyor ve sıkılmıyorsa, yarın gelen nesil bu insanın filmleri için benzer hisler taşıyacaktır.

    cem yılmaz daha bu yaşında arkasında gayet başarılı eserler bıraktı ve adım gibi eminim yapmaya da devam edecek. yurtdışında bahsederken göğsümü gere gere bahsediyorum kendisinden, gurur duyuyorum yaptığı işlerle. bunu bütün kalbimle söylüyorum. umarım uzun yıllar üretmeye devam eder ve seyretmekten bıkmadığım yeni filmler olur.

    var olsun!

    daha sonra kendini imha edecek bir edit: ulan içimden gelmiş ne hissettiğimi olduğu gibi yazmışım. ne sığırlığımız kalmış ne anlamadığımız. sebebi neymiş adamın espirilerine gülmüyormuş. sana eser beğendiricez diye maymun mu olucaz lan burda? beğenmezsen beğenme. ama sırf yazılan fikir hoşuna gitmedi diye "sığırlıktır" diye hakaret etmek bildiğin yavşaklıktır.
7191 entry daha
hesabın var mı? giriş yap