185 entry daha
  • insanların neyine güldüğünü anlayamadığım video. herkes gülüyor da bir benim mi burnumun direği sızlıyor ve gözlerim dolmaya yelteniyor?
    çocuklara hediye alırken hep keşfedebilecekleri, kişiselleştirebilecekleri ya da değiştirebilecekleri şeyler almak isterim, ama etrafımdaki çocuklar genelde lisanslı ürünlerle (kayu bebeği, örümcek adam maskesi vb.) mutlu olurlar. yokluğun içinde kendine varlık yaratmış bu yavrunun önündeki dirence bakın bir de!

    kimseye anlatamam ama derdimi... fakat siz haklısınız, bence de çocukları kamplara göndermeyin, bütün yaz evde televizyon izlesinler, okula verirken de mutlaka okulun eve yakınlığını önemseyin laboratuvar da neymiş, paraya kıyın çocuğunuza tablet alın, legoyla oynarken evi dağıtır, sora legoya basarsınız ayağınız çok acır, zaten legonun tablet uygulaması da vardır kesin. he bi de ilkokul çağı gelene kadar kreş de ne lazımmış, o vakte kadar ananesi bakar nasılsa, zaten ananelerin gece içtiği sular her zaman çocukların deneylerinden önemlidir, evet öyledir.
75 entry daha
hesabın var mı? giriş yap