1330 entry daha
  • yeter amk yeter lan hayatımı sikti bu oyun. bu oyuna emeği geçenleri doğrudan götünden sikilmek üzere sadistlere havale ediyorum. sizin yapacağınız oyunun da yapay zekasının da içine edeyim e mi si games. beni duy si games! topunuzun anasını avradını sikeyim yavşak orospu çocukları, götverenler, anası sikikler.

    yeter amına koyim öldüm. sene başında bilgisayara 4bin lira saymasam yemin ediyorum tuttuğum gibi duvara masaya bulabildiğim her şeye çarpıp çırpıcam ama para verdim tutuyorum kendimi bir nevi engel oluyorum ama gencecik yaşımda saçlarım ağardı bu oyun yüzünden ya harbi panik atak sahibi oldum. eşim, dostum arkadaşlarım öfke kontrolü için doktorlara yolluyor beni. kafayı yeddiiiiiiiiiiiiiiiiim.

    tüm bunlar neden mi? tabii ki oyunun sikik yapay zekası yüzünden. yapay zeka o kadar zeki ki amına koyim adam gol atma ihtimalinin olmadığı aut çizgisinden şut vuruyor, ceza sahasında boşa kaçan o kadar adama rağmen gidip vuruyor topa. dur bir içeri çevireyim bak orda takım arkadaşlarım var burdan ben atamam ama takım arkadaşlarım atsın golü bulalım diye bir düşüncesi yok çünkü bencil orospu çocuklarında alayı vuruyor sonuç hep aynı. bir başka mal gidiyor aman top auta çıkmasın diye kendini harap ediyor topu uzaklaştırıyor ondan sonra o top geliyor iki pasta benim kalemde gol oluyor ben harap oluyorum, bereket hala biraz olsun kendimi kontrol edebiliyorum da sikmiyorum bilgisayarın gelmişini geçmişini.
197 entry daha
hesabın var mı? giriş yap