3 entry daha
  • çılgınlar gibi zarar yazacak proje. ama o zamana kadar kim öle kim kala şimdilik oylar gelsin sorun yok bunlar için. havalimanı inşaatı zaten komediye döndü.

    şehrin göbeğinden 50 km uzakta havalimanı yap buna istanbul'da de, sonra bir de metro yap amk. zekaya bak.

    edit; hırsız abilerinden öğrendikleriyle bilmişlik taslayan mal kardeşler, yine ustaları gibi yurtdışı örnekleri göstererek eleştiri yapmış. lan örneğini sikeyim, atatürk havalimanı yetmiyor deyip, avrupa yakası için bile anasının nikahında olan sabiha gökçen'den daha uzak bir yere havalimanı yapıyorsun. örneğinizi sikeyim sizin.

    size zaten hem türkiye'de, hem dünyada mevcut büyüklüğe oranla yolcu kapasitelerini karşılaştırmak, hava sahası nedir onu anlatmak, mevcut havalimanlarının ne kadarının dolgu olduğunu anlatmak çok büyük iş, siz en iyisi yalamaya devam edin, elinize verilmiş cümlelerle takılın. denize havalimanları kurup "orgi" diye isim koyabilen adamları yaladığı halde hala mevcut havalimanlarının genişletilemeyeceğini savunabilen aklınızı seveyim sizin. bırak genişletmeyi, git bak büyüklüğe göre kıyasla örnek verdiğin havalimanlarını..
101 entry daha
hesabın var mı? giriş yap