2 entry daha
  • pkk'nın isterse ulus devlet kurabileceğini ama sadece ve sadece devrimcilikten dolayı kurmadığını söyleyenlerin savunduğu olgu.

    askeri, coğrafi konulardan bihaber olunca bunlar normal tabi..

    2 ayda ışid'e 400 köy kaptıranların bağımsız ulus devlet kurabileceğini düşünmek ahmaklık bile değil.

    bu savunan zombilerin körükörüne saçmalamaları çok hoş oluyor. hani eşbaşkanları solcu, sosyalist demirtaş'ın bile kurulması planlanan bölgenin geleceği için daha gerçekçi ve hatta emperyalist yatırımlar (bkz: #34077044) peşindeyken, bu şapşiklerin burada klasik marksizm, paradigma diye zırvalaması çok şirin değil mi?

    (bkz: herkes bilsin kürdistan'ın 4 parçası birleşecektir)

    elemanların açıklamaları ortada (bkz: demokratik özerklik bildirgesi) (bkz: kck sözleşmesi) gelmiş hala antik yunan şehirleri, italyan komünleri diye zırvalıyor.

    kürt bölgesi değilmiş, lan adı kürdistan? elemanlar bayraksız adım atmıyor, ey reqib okumadan helaya gidemiyor burada okunan mavala bak (bkz: #53783686)

    gerçi kurulacak demokratik konfederalizmin başına öcalan'ın geçeceğini bile anlayamamış adama ne anlatıyorsam? ciddi ciddi "kürt ulus devleti derdi olsaydı pkk'nin çoktan barzani ile anlaşmalar yapılmıştı. dikakt edersen pkk asla barzani ulus devlet kürdistan'ı ile asla anlaşamıyor. çünkü pkk oranın clientalist ilişkilerini tehdit ediyor." demiş.

    yahu sizin gibi adam manyak mı durduk yere bölgenin hakimiyetini, bütün gücünü ve imkanlarını öcalan'a versin?
16 entry daha
hesabın var mı? giriş yap